Flipover direct op smartphone

Je ziet het steeds vaker aan het eind van een bijeenkomst. Snel nog even foto’s maken van de flipover voordat we allemaal de vergaderzaal uitstuiven. Maar wie stuurt de foto’s even door? En verdorie, net de belangrijkste aantekeningen zijn net niet scherp. Daarom werk ik graag met mijn SMART Kapp. Nog tijdens de bijeenkomst verstuur ik een linkje vanuit de app op mijn iPhone. En iedereen kan direct meelezen op tablet, smartphone met wat er op deze digitale flipover geschreven wordt.

In feite is schrijf je op een glasplaat. In de hoeken zitten sensoren die zien waar de punt van je marker is. Heb je de glasplaat volgeschreven? Dan leg je alles vast met een druk op een icoontje; daarmee maak je direct een pdf. Met een usb-stick of via een linkje kun je het verslag direct versturen.

Nooit meer ‘wie werkt de flappen even uit?’
Kortom, geen geleur met ‘wie werkt deze keer de flappen even uit?’. Gewoon een goede samenvatting maken aan het eind van de bespreking met de namen erbij en klaar ben je. Meer weten over hoe ik mijn SMART Kapp gebruik? Lees dan mijn referentie op de site van Allinco-VCS.

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Neem contact met mij op