Team storyboard

De link tussen beleid en eigen werk

Hoe lekker een beleidsplan of visie ook wegleest; vaak is het moeilijk vanuit je eigen dagelijkse werk een link te leggen naar zo'n document. Met Team Storyboard visualiseer je het hoofdverhaal en de ondersteunende verhaallijnen die in je plannen zitten. Het laat zien waar de actie-scenes, de hoogtepunten en de moeilijke momenten zitten. 

Teams en zelfs individuele medewerkers 'hangen' hun eigen verhaal met projecten, doelen en hun persoonlijke ontwikkeling aan dit storyboard. Het maakt inzichtelijk wie op welk moment in een belangrijke scene zit; oftewel hoe een ieder bijdraagt aan het grote verhaal.

Drie bonussen van het Team Storyboard voor het vervolg. 

  • Levend document gelinkt aan praktijk van de dag

Het storyboard werkt ook als een tijdlijn om het team op de hoogte te houden. Wanneer een project minder snel gaat of als er zich nieuwe kansen voordoen, is het makkelijk om te schuiven met scenes. Het maakt meteen zichtbaar wat de effecten zijn op de bezetting in het team.

  • Video voor collega's, klanten en partners

Het storyboard komt uit de filmwereld; het is een prachtige basis voor een video om andere collega's, klanten en partners te laten zien waar je voor staat en waar je aan werkt.

  • Structuur om elkaar op de hoogte te houden

In feite biedt het een uitgelezen mogelijkheid om elkaar op de hoogte te houden. Met een storyboard op de muur kun je de voortgang van werk, opdrachten en projecten volgen. Het is zelfs mogelijk tot het te koppelen aan werkoverleg.

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Neem contact met mij op