Brainstorm

Frisse ideeën

Hoe bedenk je een nieuw product? Benut je kansen in de markt? Of doorbreek je vaste gewoontes? De brainstorm is een geweldig middel om frisse ideeën en ingevingen uit te bouwen naar oplossingen.

Stel een mooi gemixt team samen. Denk goed over de startvraag voor de sessie. Kies een reeks van brainstormtechnieken en -materialen. En dan kan de brainstorm van start.

Vreemde wissels
Bij het brainstormen is het maken van vreemde wissels in aanvliegroutes, het omarmen van onmogelijke ideeën een zegen. Dat schept ruimte voor nieuwe innovatieve ideeën waar je anders niet zomaar op komt. Voor een goede afronding van de brainstorm is combineren van ideeën en vervolgens even laten bezinken van grote waarde. Dan krijg je zicht op welke ideeën ook werkelijk een oplossing zijn voor jouw vraag.

Serious Innovation
Gist is een van de founders van Serious Innovation; een jaarlijks benefiet-brainstormfestival dat geld inzamelt voor Serious Request. Door de deelname van creatieven uit heel Nederland in een geweldige ambiance zijn hier al veel mooi ideeën geboren. Meer weten of wilt u ook 'doneren door te innoveren'. 

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Neem contact met mij op